Eventmaster

Actieve spellen:
SportSpelStatusTeamsActies
Formule1 Veiling klaar - rondespel actief9 Deelnemen
Testspel Veiling klaar - rondespel actief5 Deelnemen Spelregels
Tour Spel afgelopen9
Wielerjaarspel Spel afgelopen9

Eventmaster is een spel dat het volgen van een sportevenement of -competitie nog veel spannender maakt. Dat begint al op de dag(en) voorafgaand aan het evenement. Je biedt dan via een veiling op de deelnemers van het evenement. Tijdens het evenement zelf scoor je punten met de prestaties van de sporters/teams die jij hebt binnengesleept bij de veiling.

Veiling
De veiling bestaat uit 2 fases. In de eerste fase is het vrij bieden voor alle deelnemers. In deze fase stijgen de prijzen langzaam en wordt daarmee voor elke deelnemer een basisprijs vastgesteld. In de tweede en laatste fase mag je nog 1 keer een bod uitbrengen. Degene met het hoogste bod aan het eind van de tweede fase wordt de eigenaar van de sporter/het team.

Rondespel
Tijdens het evenement kun je extra punten verdienen door per speelronde in te zetten op de deelnemers van het evenement. De inzet van elke ronde wordt verdeeld op basis van de prestaties van de sporters/teams waarop jij hebt ingezet.

Winnaar
Degene die na afloop van het evenement met zijn team de hoogste score heeft behaald, is de winnaar van het spel.


Laatste bericht

Eindelijk heb ik een beta versie van een aanpassing van het veilingspel klaar. Bij deze versie wordt de duurste helft van de sporters aan het eind van fase 1 om de beurt via een afslag geveild. De prijs zakt dan gedurende een tijdsperiode en degene die als eerste op de Mijn-button drukt, is de bezitter. Ik heb even een testversie klaargezet voor de Ronde van Emilie van morgen. Wie wil mee helpen testen? Meld je dan aan voor het testspel via sporteventgames.nl/Test/StartpaginaEM.php

door Tsjeard de Boer op vrijdag 4 oktober 14:17

       Contact Privacy Policy