Inloggen

Eventmaster

Actieve spellen:
SportSpelStatusTeamsActies
Formule1 Spel afgelopen9
Schaatsseizoen Spel afgelopen7
WK-Darts Spel afgelopen6

Eventmaster is een spel dat het volgen van een sportevenement of -competitie nog veel spannender maakt. Dat begint al op de dag(en) voorafgaand aan het evenement. Je biedt dan via een veiling op de deelnemers van het evenement. Tijdens het evenement zelf scoor je punten met de prestaties van de sporters/teams die jij hebt binnengesleept bij de veiling.

Veiling
De veiling bestaat uit 2 fases. In de eerste fase is het vrij bieden voor alle deelnemers. In deze fase stijgen de prijzen langzaam en wordt daarmee voor elke deelnemer een basisprijs vastgesteld. In de tweede en laatste fase worden de duurste sporters uit fase 1 bij afslag geveild. Degene met het hoogste bod wordt de eigenaar van de sporter/het team.

Rondespel
Tijdens het evenement kun je extra punten verdienen door per speelronde in te zetten op de deelnemers van het evenement. De inzet van elke ronde wordt verdeeld op basis van de prestaties van de sporters/teams waarop jij hebt ingezet.

Winnaar
Degene die na afloop van het evenement met zijn team de hoogste score heeft behaald, is de winnaar van het spel.


Laatste bericht

Voorlopig weinig sportwedstrijden. Daarom richt ik me op het verder vernieuwen van de website. Binnenkort meer nieuws hierover. Vooral voor wie daar een handje bij wil helpen

door Tsjeard de Boer op dinsdag 24 maart 13:45

       Contact Privacy Policy