Cyclingmaster

Actieve spellen:
SpelStatusTeamsActies
LTLWacht op start selectieproces12 Deelnemen
SLPloeg kan worden samengesteld8 Deelnemen
TOURSpel afgelopen0
UTLPloeg kan worden samengesteld9 Deelnemen
UYLPloeg kan worden samengesteld10 Deelnemen

Cyclingmaster is een wielerspel waarbij wielerkenners met elkaar de strijd aangaan. Er zijn meerdere varianten waaraan je mee kunt doen. Met je ploeg scoor je punten in de belangrijkste wielerwedstrijden van het jaar.

De LTL is een variant waarbij het aantal ploegen beperkt is. Elke renner kan maar in 1 ploeg tegelijk zitten. Dus elke deelnemer heeft een uniek team met renners. Het gevolg daarvan is dat je een wielerkoers heel anders gaat beleven. Als een renner uit jouw ploeg goed presteert, ben je de enige die punten scoort. Aan het begin van het jaar stellen we de ploegen samen door om de beurt een renner te kiezen. Dit proces zelf is al een spannend spel op zich.

Maar er zijn ook varianten waarbij je wel de mogelijkheid hebt om dezelfde renners te kopen. Verder kennen we varianten met transfers en zonder transfers. Met transfers betekent dat je op een aantal momenten tijdens het seizoen je ploeg kunt aanpassen. Zonder transfers speel je het hele jaar met dezelfde ploeg.

Tenslotte kennen we nog een seizoenenspel waarbij je 4 keer per jaar een ploeg samenstelt en een spel voor de Tour de France.


Laatste bericht

Er zit een foutje in de uitslag van de 7e etappe van de vuelta. Als nr 4 staat de verkeerde Quintana.

door Jacques Fontaine op vrijdag 30 augustus 23:43

       Contact Privacy Policy