Inloggen

Wielrennen

Actieve spellen:
SpelStatusTeamsActies
LTLInschrijving gesloten12
SLInschrijving gesloten11
UTLInschrijving gesloten9
UYLInschrijving gesloten13
Sport Event Games organiseert diverse spellen waarbij fanatieke en minder fanatieke wielerkenners met elkaar de strijd aangaan. Er zijn meerdere spelconcepten waaraan je mee kunt doen.

De LTL is een variant waarbij het aantal ploegen beperkt is. Elke renner kan maar in 1 ploeg tegelijk zitten. Dus elke deelnemer heeft een uniek team met renners. Het gevolg daarvan is dat je een wielerkoers heel anders gaat beleven. Als een renner uit jouw ploeg goed presteert, ben je de enige die punten scoort. Aan het begin van het jaar stellen we de ploegen samen door om de beurt een renner te kiezen. Dit proces zelf is al een spannend spel op zich.

Maar er zijn ook varianten waarbij je wel de mogelijkheid hebt om dezelfde renners te kopen. En we kennen varaianten waarbij je het hele seizoen met dezelfde ploeg speelt en varianten waarbij je op een aantal momenten tijdens het seizoen je ploeg kunt aanpassen. Tenslotte kennen we nog een seizoenenspel waarbij je 4 keer per jaar een ploeg samenstelt en zijn we bezig met diverse nieuwe varianten.

Preview nieuwe ontwikkelingen


Laatste bericht

Voorlopig weinig sportwedstrijden. Daarom richt ik me op het verder vernieuwen van de website. Binnenkort meer nieuws hierover. Vooral voor wie daar een handje bij wil helpen.

door Tsjeard de Boer op dinsdag 24 maart 13:44

       Contact Privacy Policy