Via Sport Event Games kun je meespelen met diverse spellen die allemaal verbonden zijn aan een sportevenement. Het meespelen met alle spellen is gratis.

Eventmaster
Eventmaster is een spel waarbij je een team samenstelt door voorafgaand aan een sportevenement te bieden op de deelnemers van het evenement. Tijdens het evenement kun je extra inkomsten verdienen door per ronde in te zetten. Degene die over beide onderdelen de meeste inkomsten binnenhaalt, wint het spel. Het eerstvolgende evenement op de kalender is de Tour de France.

Cyclingmaster
Cyclingmaster is een wielerspel waarbij wielerkenners met elkaar de strijd aangaan. Er zijn meerdere divisies en spelconcepten waaraan je mee kunt doen. Met je ploeg kun je punten scoren in de belangrijkste wielerwedstrijden van het jaar.
In de zogenaamde limited leagues speel je in één divisie met maximaal 13 ploegen. Een belangrijk verschil met veel andere wielerspellen is dat een renner maar bij één ploeg tegelijk kan zitten. Het gevolg daarvan is dat je een wielerkoers heel anders gaat beleven. Voor jouw score ben je afhankelijk van het presteren van je renners. Aan het begin van het jaar worden de ploegen samengesteld door om de beurt een renner te kiezen. Dit proces zelf is al een spannend spel op zich. Gedurende het jaar kun je tussen de wedstrijden in renners verkopen en kopen.
Voor de iets minder fanatiekere spelers zijn er unlimited leagues, waarbij het aantal ploegen onbeperkt is en je vrij kunt kiezen.

Voetbalmanager
Hattrickbond Voetbalmanager was het allereerste spel dat door oprichters van Sport Event Games werd georganiseerd. Na 25 seizoenen is er in 2016 een einde gekomen aan de reguliere competitie. De volledige historie is op de website nog terug te vinden. Tegenwoordig worden er alleen nog af en toe toernooien gespeeld. Het eerstvolgende toernooi is nog niet gepland.

Cyclingmaster Eventmaster

       Contact Privacy Policy