Inloggen

Formule1 Jaarspel

Spelregels

Formule1 Jaarspel is een spel waarin je een selectie van coureurs samenstelt waarmee je punten kunt scoren voor alle GPs van 2020 .
Je krijgt aan het begin van het spel een startbudget waarmee je je selectie moet samenstellen. Voor elke coureur hebben we voor de start van het spel een prijs bepaald.
Het programma is opgedeeld in meerdere periodes. Tussen de periodes in kun je je selectie aanpassen. De prijzen van de coureurs stijgen tijdens het spel op basis van de prestaties die ze behalen. Dat geldt dus ook voor de prijzen van de coureurs die in jouw selectie zitten. In de periode dat je je selectie kunt aanpassen, is deze niet in te zien voor andere deelnemers.

Puntentelling

De eerste 15 plaatsen in elke wedstrijd tellen mee in dit spel. De puntenverdeling is daarbij als volgt: 100 - 75 - 55 - 45 - 40 - 35 - 30 - 25 - 20 - 15 - 10 - 7 - 4 - 2 - 1. Voor de bepaling van de prijs van een coureur vermenigvuldigen we dit puntenaantal met 1000.
Als een uitslag binnen 24 uur wordt gecorrigeerd, verwerken we de correctie nog. Daarna is de uitslag definitief en voeren we correcties niet meer door in de standen. De uitslag die op de officiŽle site van de wedstrijd vermeld staat, is bij eventuele discussies bepalend.
Wie aan het eind van het spel de meeste punten heeft behaald, is de winnaar van het spel.

Instellingen

Voor dit spel gelden de volgende instellingen:
Maximum aantal coureurs10
Startkapitaal4.000.000

Ranking

Over alle spellen heen wordt een ranking opgemaakt die is gebaseerd op de scores van de laatste 2 kalenderjaren. Per 1 januari vervallen de scores van 2 kalenderjaren terug voor de ranking. De actuele ranking staat op de website vermeld.
       Contact Privacy Policy