Welkom

2 gedachten over “Welkom

  1. Ziet er enorm strak uit – een hele sprong voorwaarts, weer!
    Waar ik af en toe nog wat moeite mee heb ik de navigatie vanaf de homepage. De discoverability van de links op de tegels is niet erg hoog en het is soms niet helemaal duidelijk waar een link naartoe leidt. Zo ga ik van de LTL tegel naar de algemene Wielrennen-pagina, waar ik had verwacht in de context van het spel te belanden.
    Wat ook niet overal helemaal duidelijk is, is of je ingelogd bent, of niet.
    Maar, nogmaals, een enorme sprong voorwaarts. Ik kan niet wachten tot er in de echte wereld weer dingen gebeuren die invloed hebben op deze virtuele wereld!

  2. Dankjewel voor je reactie. De navigatie vanaf de homepage behoeft inderdaad nog wat aandacht. Deze heb ik een paar keer aangepast.
    Zijn er behalve de homepage nog andere pagina’s waarop niet duidelijk is of je ingelogd bent?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Schuiven naar boven